Hi,

Ik ben dus Monique Dubbelman en zo zie ik eruit:

Monique Dubbelman BOE!media

En ja, dat is de gephotoshopte versie, want ik ben van 1971 (reken zelf maar uit) en dan ben je op het punt gekomen dat tijdelijke slaapkreukels zijn omgezet in permanente rimpels. En dat je liever niet naar puur-natuurfoto’s van jezelf kijkt. Enniehoe, natuurlijk is het allemaal niet zo erg en ben ik in het echt nog veel leuker.

All rounder: van grafica tot web designer

Dan nu het quasi-serieuze stuk: ik ben opgeleid als grafica ergens in de vorige eeuw, maar sinds 2011 werk ik onder de naam BOE!media als zelfstandig communicatie- en marketingadviseur.  Praktisch gezien houdt dat in dat ik andere zelfstandig professionals en ondernemers in het mkb help bij het opzetten, verbeteren en uitvoeren van hun digitale (marketing) strategie. Een belangrijk deel van mijn werk is het bouwen van websites in WordPress.

Zowel technisch als strategisch aanspreekpunt

Omdat ik ook goede technische kennis heb (*nerd-mode on), kan ik voor de meeste opdrachtgevers desgewenst een totaaloplossing leveren. Dat gaat van logo-ontwerp tot het bouwen van websites. Ook schrijf ik webteksten, marketingadviesrapporten en teksten voor nieuwsbrieven.

Daarnaast ben ik november 2016 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en ben ik nu in het bezit van mijn bachelor Media, Informatie en Communicatie.

Op Linkedin valt er ook nog een en ander over de werkzame kant van mijn bestaan te lezen.

Ik heb ook nog een privéleven

Natuurlijk is het niet all work & no play (hoewel het daar soms wel op lijkt): ik heb ook nog een privéleven. Dat speelt zich af in Amsterdam (waar mijn verkering woont) of in Leiden, waar ik zelf sinds november 2016 woon. Ik doe in mijn vrije tijd geen grootse en meeslepende dingen zoals bungeejumpen of in ijswakken springen. Wel hou ik van moestuineren, vegetarisch koken (en vooral eten), films kijken, naar concerten gaan en musea bezoeken. Voor zover niks schokkends lijkt me.

Ik ga ook nog over het internet als wormenfluisteraar annex wormentemmer. Wil je daar meer over weten: ik vertel het je graag in een persoonlijk gesprek.

Kernwoorden

  • goed klankbord
  • praktische insteek
  • totaaloplossing
  • inspirerend
  • coachend
  • resultaatgericht
  • humor
  • analytisch
  • flexibel